Over Diana Dutilh

Ik ben gedreven en enthousiast. Een adviseur die altijd op zoek is naar de beste mogelijkheden voor de klant, op fiscaal en financieel gebied. Mijn verleden ligt van 1993 – 2008 bij ABN AMRO, waarin ik diverse functies heb bekleed. Hypotheekadviseur, Senior accountmanager vermogens particulieren Medici en vrije beroepen en tot slot Senior Personal Business Specialist (specialist op het gebied van adviseren aan de DGA op het snijvlak tussen zakelijk en privé).

&

Zelfstandig adviseur & opleidingen en cursussen

In de jaren na ABN AMRO heb ik mij verder ontwikkeld als zelfstandig adviseur met een ruime adviespraktijk. Daarnaast heb ik in 2010 de studie pensioenrecht en fiscaal pensioenrecht aan de VU afgerond. Sinds 2015 ben ik ook Estate Planner na het afronden van de postacademische opleiding aan de Grotius Academie.

Vanuit mijn vakgebied geef ik ook verschillende opleidingen & cursussen aan collega fiscalisten, estate planners, accountants en financieel adviseurs via:

Een goed advies is het enige dat belangrijk is

Het adviseren van klanten en die met raad en daad bij staan op financieel en fiscaal vlak is het leukste wat er is. Daar haal ik mijn inspiratie, enthousiasme en passie voor dit vak vandaan. Met mijn motto “je geld verdienen met iets wat het waard is om je leven aan te wijden” dan kan je je pas echt richten op je klanten.

Een goed advies is het enige dat belangrijk is. Het geeft ontzettend veel voldoening om juist die klanten te adviseren, die het advies nodig hebben. Dat is de beste waardering van je werk!

Topscheidsrechter waterpolo

Naast mijn zakelijk activiteiten ben ik ook actief als waterpoloscheidsrechter. Zowel in Nederland als Wereldwijd mag ik op het allerhoogste niveau waterpolowedstrijden fluiten.

Een aantal mooie toernooien en wedstrijden heb ik achter mijn naam mogen noteren: de bronzen wedstrijd bij Olympische Spelen in Rio 2016, de wedstrijd om de derde plaats bij de Europees Kampioenschap in Boedapest 2014, de finale van de Wereldkampioenschappen in 2017 en de finale heren World League 2022 zijn naast, inmiddels acht finales in de Europacup, enkele hoogtepunten uit mijn scheidsrechters carrière sinds 2011.

 

Financiële planning

Nu plannen om later te kunnen blijven doen wat jij belangrijk vindt

 

Administratie, boekhouding & jaarrekening

Goed geregeld zonder onnodig belasting te betalen

 

Financiële ondernemerscoaching

Een doorgewinterde sparringpartner die signaleert wat jij niet (meer) ziet

 

Testamenten, levenstestamenten, schenken en erven

Regel je (geld)zaken voor later en zorg goed voor jouw achterblijvers

 

Belastingadvies

Pro actief advies dat vooruit loopt en inspeelt op het nieuws

 

Pensioenplanning

Jouw ‘oude dag’ onbezorgd laten verlopen

 

Financiële second opinion

Onafhankelijk advies over jouw financiële situatie voor het beste resultaat

 

Gewoon even sparren

Een expert die met je meedenkt over je financiële situatie en ambities

 

DISC: Wat is jouw (financiële) stijl? Impulsief of juist analytisch?

Zorgen dat je de beste financiële keuzes maakt door een (financieel) gedragsonderzoek

 

Financieel voor de feiten uit blijven lopen…

Dat kan alleen met iemand die jou proactief adviseert

Neem contact op

Zoek jij naar ondersteuning of advies bij jouw financiële & fiscale verplichtingen, kun je onze proactieve hulp goed gebruiken om een financieel overzicht te maken en/of wil je je financieel plan voor nu en later goed geregeld hebben?

Neem dan contact met ons op