Diensten

Administratie, boekhouding & jaarrekening

Goed geregeld zonder onnodig belasting te betalen

&

Wil je jouw boekhouding en het laten opstellen van je jaarrekening uitbesteden omdat je liever aan andere dingen tijd wil besteden? Of wil je het graag ergens anders onderbrengen omdat je niet tevreden bent over je huidige boekhouder of accountant?

Samen met een vast contactpersoon die wij een ‘klantpartner’ noemen, kijken we welke mate van ondersteuning jouw voorkeur heeft.

Je kunt er voor kiezen om je eigen boekhouding te voeren of alle stukken bij ons aan te leveren, zodat wij dit voor je kunnen doen. Dit is zowel fysiek, maar het liefst zo digitaal mogelijk. Natuurlijk kunnen wij ook jouw hele administratie uit handen nemen. Alles om er voor te zorgen dat jij ontzorgd wordt en je cijfers op orde zijn.

Door cijfers inzichten delen en advies uitbrengen

Naarmate de cijfers duidelijk worden, krijg je inzicht in zowel de prestatie als het rendement van je onderneming. Waarom is dat handig?

Concrete cijfers kunnen vaak gebruikt worden om voor de toekomst een scherp (financieel) doel op te stellen. Dit doel helpt je om aandachtspunten te vinden, die fiscaal geoptimaliseerd kunnen worden en om daar vervolgens plannen voor te maken. Als het goed is, wil je altijd vooruit. Wij kunnen je daarbij helpen.

Naast het analyseren van de prestatie en het rendement van je onderneming, zorgt een jaarrekening er ook voor dat wij inzichten krijgen om besparingen op belasting te kunnen realiseren. Zowel zakelijk als privé.

Neem contact op

Kun je naast de boekhouding en het opstellen van een jaarrekening nog wat extra hulp gebruiken?

 

Financiële planning

Nu plannen om later te kunnen blijven doen wat jij belangrijk vindt

 

Administratie, boekhouding & jaarrekening

Goed geregeld zonder onnodig belasting te betalen

 

Financiële ondernemerscoaching

Een doorgewinterde sparringpartner die signaleert wat jij niet (meer) ziet

 

Testamenten, levenstestamenten, schenken en erven

Regel je (geld)zaken voor later en zorg goed voor jouw achterblijvers

 

Belastingadvies

Pro actief advies dat vooruit loopt en inspeelt op het nieuws

 

Pensioenplanning

Jouw ‘oude dag’ onbezorgd laten verlopen

 

Financiële second opinion

Onafhankelijk advies over jouw financiële situatie voor het beste resultaat

 

Gewoon even sparren

Een expert die met je meedenkt over je financiële situatie en ambities

 

DISC: Wat is jouw (financiële) stijl? Impulsief of juist analytisch?

Zorgen dat je de beste financiële keuzes maakt door een (financieel) gedragsonderzoek

 

Financieel gezien voor de feiten uit blijven lopen

Dat kan alleen met iemand die jou proactief adviseert

Neem contact op

Oprichtster Diana Dutilh

Het adviseren van klanten en die met raad en daad bijstaan op financieel en fiscaal vlak is het leukste wat er is. Daar haal ik mijn inspiratie, enthousiasme en passie voor dit vak vandaan. Met mijn motto “je geld verdienen met iets wat het waard is om je leven aan te wijden” dan kun je je pas echt richten op je klanten.

Over Diana

Wie is &Dutilh?

Ongevraagd financieel advies en ondersteuning. Dat is wat je nodig hebt om op de feiten vooruit te lopen. Dit bereiken we door jou volledig te doorgronden en proactief te zijn op momenten dat jij het nodig hebt. Samen met je vaste klantpartner ondersteunen en adviseren wij je met: administratie, boekhouding & jaarrekening, aangiften, financiële planning, belastingadvies, testamenten, schenken en erven, pensioenplanning en financiële ondernemerscoaching.

Zoek jij naar ondersteuning of advies bij jouw financiële & fiscale verplichtingen, kun je onze proactieve hulp goed gebruiken om een financieel overzicht te maken en/of wil je je financieel plan voor nu en later goed geregeld hebben?

Neem dan contact met ons op