Nieuws | november 2019

Geslaagde &Dutilh Deelt Kennisavond over het levenstestament

Nieuws |

Wij kijken terug op een geslaagde &Dutilh Deelt Kennisavond!

Tijdens deze avond stond de vraag; “Blijf de regisseur van je leven, nu en in de toekomst!” centraal.

Fijke van Gijtenbeek van Notariskantoor van Niekerk Huijzer gaf ons inzicht in de diverse stappen van een levenstestament. Hoe zorg je ervoor dat je droom verder uitkomt? Wie zet jouw levenswerk voort, niet alleen zakelijk, maar ook privé. Wie mag en kan jouw financiële, medische en persoonlijke zaken regelen als je dit zelf niet meer kunt. En op welke manier? Om zo zelf regie te houden!

Vervolgens nam Robin van Galen ons mee in zijn verhaal over de weg naar die gouden medaille op de Olympische Spelen en ook over zijn droom om met de Nederlandse mannen hetzelfde te bereiken. Topsport vertaalt Robin naar het succes waar we allemaal naar streven, ieder in zijn/haar eigen leven. Hij heeft ons geïnspireerd om ambitie te gebruiken voor het bereiken van succes!

Mocht je deze kennisavond hebben gemist en ben je geïnteresseerd in de vraag; Welke mogelijkheden zijn er om zoveel mogelijk regie te voeren over jouw leven als de zaken anders lopen dan je had gepland?

Over dit onderwerp is een &Dutilh Deelt Kennis Bewaar Exemplaar opgesteld. Wil je deze willen ontvangen stuur dan een bericht naar secretariaat@endutilh.nl.

Tot de volgende &Dutilh Deelt Kennisavond!


Bekijk ook deze updates