Updates

Kan ik straks onbezorgd van mijn oudedag genieten?

We hebben het nieuwe jaar aangegrepen iets nieuws te introduceren: een relatie evenement. In een avondsessie praten we u bij over een actueel onderwerp. Donderdag 7 februari 2019 was de eerste avond met het thema: “Kan ik straks onbezorgd van mijn oudedag genieten?”

Diana Dutilh trapte de avond af. Na een korte introductie over de locatie van het evenement (en ons kantoor): de rechtszaal van de voormalige rechtbank aan de Noordsingel, stond ze stil bij onze nieuwe naam en nieuwe werkwijze. Hierbij kon het introduceren van de klantpartners binnen &Dutilh uiteraard niet ontbreken.

Vervolgens gaf Diana het woord aan Hilbert Bout. Hilbert nam de aanwezige gasten aan de hand van vijf stappen mee hoe zij tot een goed pensioen kunnen komen. Uiteraard met als doel om onbezorgd van de oudedag te kunnen genieten. Na het vijf stappenplan tot een goed pensioen nam Michiel van Vugt het woord over. Michiel is werkzaam bij NNEK Vermogensbeheer. Michiel is daarnaast een veel gevraagd spreker op het gebied van financiële planning en het maken van financiele keuzes. Voor zijn boek “Net iets slimmer” heeft Michiel uitgebreid onderzoek gedaan naar waarom mensen bepaalde keuzes maken en hoe we kunnen voorkomen in de welbekende valkuilen te vallen.

Michiel heeft ons meegenomen in de rol wat vermogensbeheer kan doen bij het bereiken van uw eigen doelstellingen en wensen. Niet alleen om nu het leven te kunnen leiden dat we graag willen, maar om dit ook na ons actieve arbeidsleven te kunnen blijven doen. Aan de hand van leuke anekdotes en sprekende praktijkvoorbeelden vertelde hij hoe mensen tot bepaalde keuzes komen en hoe we ons kunnen behoeden voor het maken van foutieve keuzes.

Onder het genot van een hapje en een drankje sloten we de avond af. Er werd nog uitgebreid nagepraat over het vijf stappenplan en het nemen van slimme financiële beslissingen voor nu en in de toekomst!

We hadden ons geen betere kick-off van ons evenement voor kunnen stellen, dit smaakt naar meer! Achter de schermen zijn we al bezig met de voorbereidingen voor een volgende editie. We houden het thema en datum op dit moment nog even voor ons, maar houdt onze website en nieuwsberichten in de gaten. Hopelijk mogen we u dan ook verwelkomen.

Heeft u ons eerste evenement gemist, maar zou u toch graag geadviseerd worden hoe u straks onbezorgd van uw oudedag kunt genieten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Carolien, Diana en Hilbert kunnen u als financieel planner als geen ander bijstaan in deze complexe materie.

Zoek jij naar ondersteuning of advies bij jouw financiële & fiscale verplichtingen, kun je onze proactieve hulp goed gebruiken om een financieel overzicht te maken en/of wil je je financieel plan voor nu en later goed geregeld hebben?

Neem dan contact met ons op