Updates

Geniet u straks onbezorgd van uw pensioen?

VOORJAARSEVENT | 7 FEBRUARI 2019

We zijn veelal bezig met het “nu”, we hebben het druk met van alles en nog wat.  Zolang er thuis brood op de plank blijft komen en we leuke dingen kunnen blijven doen is er geen reden voor actie.

Ons uitgavenpatroon is in veel gevallen op onze huidige situatie en wensen afgestemd. We leven immers nu en zaken als pensioen zijn nog relatief ver weg. Toch is het pensioen dichterbij dan u denkt en ook dan willen we blijven leven zoals we nu gewend zijn.

Dat betekent dat we nu over het pensioen na moeten denken maar vooral ook in actie moeten komen! In dat geval komt ook vermogensbeheer om de hoek kijken. Gezien de lage rentestand zijn we meer dan ooit op zoek naar alternatieven om ons vermogen op een verantwoorde wijze te laten renderen.

Alleen wat moet u daarvoor allemaal regelen? In een avond geven we u een overzicht van de stappen die u kunt zetten. Wij nodigen u met veel plezier uit voor ons voorjaarsevenement op donderdag 7 februari vanaf 18:30 uur op kantoor bij &Dutilh aan de Noordsingel 117 in Rotterdam.

Programma
Hilbert Bout, klantpartner bij &Dutilh trapt de avond af met de toelichting van de stappen van een financieel plan. Waar moet u precies over nadenken en welke factoren spelen daarin een cruciale rol? Michiel van Vugt van NNEK Vermogensbeheer neemt het stokje over. Michiel gaat dieper in op de balans tussen wensen en doelstellingen en hoe deze zich in inkomsten, uitgaven en vermogen vertalen. Uiteraard staat hij ook stil bij welke rol vermogensbeheer in dit geheel speelt. Diana Dutilh sluit af wat de toegevoegde waarde is van &Dutilh als financieel/fiscaal klankbord.

18:30 uur: Inloop
19:00 uur: Aanvang programma
20:30 uur: Einde programma met aansluitend een borrel om nog even na te praten

Inschrijving
U kunt zich kosteloos aanmelden voor dit voorjaarsevent.

Zoek jij naar ondersteuning of advies bij jouw financiële & fiscale verplichtingen, kun je onze proactieve hulp goed gebruiken om een financieel overzicht te maken en/of wil je je financieel plan voor nu en later goed geregeld hebben?

Neem dan contact met ons op