Senior Financieel/Estate planner of Fiscalist/Belastingadviseur

BEN JIJ EEN ERVAREN DOORTASTENDE FINANCIEEL/ESTATE PLANNER OF FISCALIST/BELASTINGADVISEUR met een drive om voor de klant alles te willen regelen? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons team van fiscaal en financieel specialisten. Omdat wij groeien, zoeken wij versterking van een Financieel/Estate planner of Fiscalist/Belastingadviseur. Jij bent geïnteresseerd in de mens achter de cijfers en kan zelfstandig financieel advies & fiscale (herstructurerings) plannen uitbrengen. Vermogens-, Estate – en financiële planning is je basis om zo het beste voor jouw klant te bereiken. Je bent ondernemend en levert een bijdrage aan de kantoor kwaliteit van durf & ambitie. Je bent het aanspreekpunt van en voor de klant. Jij ontzorgt de klant en regelt het financieel en fiscaal optimale.

Samen inzicht in de functie
Onze klanten waarderen ons vooral om onze brede visie & advies op financiële zaken. Onze missie is om samen inzicht te creëren vanuit betrokkenheid en interesse, waarbij jouw doel is om het verschil te maken op de volgende gebieden;

& opstellen en uitbrengen van financiële plannen en fiscaal optimale oplossingen
& uitwerken adviezen voor klanten m.b.t. het optimaliseren administratie en financiële huishouding
& uitwerken adviezen voor klanten op het gebied van schenken, erven, huwelijks voorwaarden & (levens)testamenten

Samen inzicht in wie wij zoeken
Jij wordt enthousiast van de werkzaamheden die behoren bij een financieel planner, Estate planner en/of vermogensplanner.

& opleiding HBO/WO fiscaal recht en economie/finance, taks & advice (of vergelijkbare opleiding)
& minimaal 5 jaar relevante ervaring in advisering op financieel en fiscaal gebied
& signaleert actiepunten bij de klant en weet bij te sturen om de resultaten nog beter te maken.

Samen inzicht in ons aanbod
&
arbeidsvoorwaarden passend bij de huidige marktontwikkelingen
& uitdagende en dynamische omgeving van klanten en opdrachten
& mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
& zelfstandigheid
& vergoeding van de reiskosten
& studeren op kosten van &Dutilh
& een uitdagende functie op een inspirerende werkplek in één van de meest iconische gebouwen uit Rotterdam, de Noordsingel rechtbank uit 1872.

Samenwerken aan inzicht: samen inzicht in jouw financiële en fiscale situatie, voor nu en in de toekomst
Uit deze gedachten halen wij elke dag onze energie. Het is onze taak om dat zo goed mogelijk te begrijpen. Zo goed dat we aan één woord genoeg willen hebben om onze klanten van advies te kunnen voorzien. In de diepte gaan met onze klanten en vervlochten raken in hun leven. En proactief worden op het moment dat het nodig is. Daarom is het ‘&Dutilh Samen Inzicht’. Samen maken we het mogelijk. 

We houden er wellicht een bijzondere werkwijze op na die niet zomaar bij iedereen past. We weten echter uit ervaring dat het dé manier is om financieel inzicht te krijgen en voor de feiten uit te blijven lopen.

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging, stuur dan je CV en motivatie naar secretariaat@endutilh.nl. Voor meer informatie bel je Anton Bervoets op 06-55945100.