Diana Dutilh

Ik ben gedreven en enthousiast. Een adviseur die altijd op zoek is naar de beste mogelijkheden voor de klant, op fiscaal en financieel gebied. Mijn verleden ligt van 1993 – 2008 bij ABN AMRO, waarin ik diverse functies heb bekleed. Hypotheekadviseur, Senior accountmanager vermogens particulieren Medici en vrije beroepen en tot slot Senior Personal Business Specialist (specialist op het gebied van adviseren aan de DGA op het snijvlak tussen zakelijk en privé).

In de jaren na ABN AMRO heb ik mij verder ontwikkeld als zelfstandig adviseur met een ruime adviespraktijk. Daarnaast heb ik in 2010 de studie pensioenrecht en fiscaal pensioenrecht aan de VU afgerond. Sinds 2015 ben ik ook Estate Planner na het afronden van de postacademische opleiding aan de Grotius Academie.

Het adviseren van klanten en die met raad en daad bij staan op financieel en fiscaal vlak is het leukste wat er is. Daar haal ik mijn inspiratie, enthousiasme en passie voor dit vak vandaan. Met mijn motto “je geld verdienen met iets wat het waard is om je leven aan te wijden” dan kan je je pas echt richten op je klanten, zonder doelstellingen en zonder provisies. Een goed advies is het enige dat belangrijk is. Het geeft ontzettend veel voldoening om juist die klanten te adviseren, die het advies nodig hebben. Dat is de beste waardering van je werk!

Topscheidsrechter
In mijn dagelijks leven ben ik eveneens zeer actief als topscheidsrechter bij de waterpolo. Ik fluit in Nederland al jaren in de eredivisie en behoor tot de top van de 1.200 man tellend arbitragekorps. Wereldwijd heb ik een zelfde positie, ik ben één van de top vrouwelijke scheidsrechters in de wereld. Een aantal mooie wedstrijden en toernooien heb ik achter mijn naam mogen noteren: brons Olympische Spelen in Rio 2016, brons Europees Kampioenschap Boedapest 2014 en de finale van de Wereldkampioenschappen in 2017 zijn naast, inmiddels zes finales in de Europacup, enkele hoogtepunten uit mijn topscheidsrechterscarrière sinds 2011.