Over &Dutilh

&Dutilh gelooft in “samen”, daarom is het ook “&Dutilh”. Het gaat om u, uw bedrijf, uw persoonlijke financiële situatie, fiscale zaken, zorgen en wensen, uw heden en toekomst. Kortom, het advies en uitvoering van de financiële kant van de mens en het bedrijf, daar is waar &Dutilh sterk in is.

Bij &Dutilh werken we met klantpartners. Uw klantpartner is uw aanspreekpunt binnen kantoor en zorgt ervoor dat u proactief geïnformeerd wordt over uw financiële en fiscale zaken. Uw klantpartner signaleert, adviseert en doet wat hij belooft. Daarmee voegt hij waarde toe aan het proces. Samen met de andere specialisten worden alle financiële en fiscale zaken van het bedrijf als van u privé bediend. U kunt zich concentreren op datgene dat u het beste kunt, ondernemen.

Samen met uw klantpartner van &Dutilh nemen samen al uw wensen door, uw toekomstplannen, uw huidige situatie en maken samen inzicht hierin. Samen maakt u een plan, samen voert u het plan uit en samen houdt u uw wensen van uw heden en toekomst dicht en nauw bij de realiteit van alledag. En zo maakt u samen met &Dutilh uw inzicht. Het geeft u overzicht en uiteindelijk uitzicht op een “zorgeloze” toekomst.

In ons kantoor hebben wij alle expertises in huis. Financieel planners, belastingadviseurs, Estate Planners, administrateurs, pensioenjuristen, maar ook samenstellers van de jaarrekeningen. Al deze expertises zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarmee is &Dutilh een unieke combinatie. Juist door al die financiële, fiscale en juridische vraagstukken aan elkaar te knopen, zien we samen verbanden waardoor we in staat zijn om u zo breed mogelijk te ondersteunen en te adviseren.

ACHTERGROND &Dutilh

Hoewel het op ons kantoor vooral om u draait, toch een stukje achtergrond over het bedrijf en wie er achter zit.

&Dutilh is begin 2009 opgericht door Diana Dutilh. Met haar brede financiële, fiscale en juridische achtergrond hanteert zij een integrale aanpak. Mede hierdoor is het kantoor sinds de oprichting zeer succesvol. Door het centraal stellen van de klant zijn wij in staat gebleken u beter te kunnen helpen. Het draait om u als klant en Dutilh. Daarom heeft zij gemeend vanaf september 2018 de naam van het kantoor de wijzigen in &Dutilh om zo de filosofie van het kantoor ook letterlijk en figuurlijk uit te dragen!

Maak kennis met alle mensen bij &Dutilh die u graag te woord staan en helpen met al uw vragen, zorgen en wensen!