Financieel Administratief Medewerker

EEN DOELMATIGE FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER MET ERVARING

Dat is wat we zoeken in een nieuwe collega voor ons financieel administratief team. We zijn groeiende en willen ons team graag versterken met een financieel administratief medeweker die enkele jaren aan administratieve ervaring meeneemt. Jij weet alles over BTW aangiftes, loonadministraties & opstellen jaarrekeningen. Je kunt goed overweg met outlook/exact- online/speedbooks/visma, adviseren en meedenken met onze klanten zit in jouw DNA. Je voelt je thuis in een organisatie met durf & ambitie.

Samen inzicht in wie wij zoeken 
Onze klanten waarderen ons vooral om onze brede blik & advies op financiële zaken. Onze missie is om samen inzicht te creëren vanuit betrokkenheid en interesse zodat jij elke dag het verschil kan maken.

& een echte teamspeler, die gedreven is hard te werken en die snapt dat elke (financiële) beslissing of keuze van invloed is op zowel de zakelijke en/of privé situatie van de klant.
& een financieel talent, een echte doener, maar die ook kritisch kan denken.
& iemand met 2 tot 5 jaar relevante ervaring.

Samen inzicht in de functie 
Jij bent een kei in het afhandelen en verwerken van verschillende administraties. Je analyseert en weet bij te sturen om de resultaten nog beter te maken.

& verzorgen van BTW aangiftes.
& opmaken van loonadministraties.
& opstellen van jaarrekeningen.
& maken van maandrapportages en prognoses.
& ondersteunende werkzaamheden op het accountancy vlak, zoals opstellen van jaarrekeningen, MKB praktijk, reviews en kwaliteitscontrole.
bespreken van tussentijdse cijfers en jaarrekeningen met klanten
uiteraard ben je communicatief vaardig en weet je met professionaliteit, energie en enthousiasme onze klanten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Samen inzicht in ons aanbod 
& arbeidsvoorwaarden passend bij de huidige marktontwikkelingen.
& vergoeding van de reiskosten.
& uitdagende en dynamische omgeving van klanten en opdrachten.
& zelfstandigheid.
& een uitdagende functie op een inspirerende werkplek in één van de meest iconische gebouwen uit Rotterdam, de Noordsingel rechtbank uit 1872.

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging, stuur dan je CV en motivatie naar anton@endutilh.nl Voor meer informatie bel je 010 – 2800507 en vraag je naar Anton Bervoets.