Belastingadvies

Veel ondernemers, maar ook particulieren, krijgen na verloop van tijd te maken met vraagstukken waarbij passend belastingadvies belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u een (ander) woonhuis of bedrijfspand wilt gaan kopen, een bedrijf wil starten, u van plan bent om medewerkers in dienst te nemen, wellicht een samenwerkingsverband aan wil gaan of misschien wel eerder wil stoppen met werken.

In al deze situaties is het verstandig om vooraf een gedegen belastingadvies in te winnen. U wilt tenslotte voorkomen dat u te veel belasting betaalt of dat de Belastingdienst achteraf niet akkoord gaat met uw aangifte of het door u ingenomen standpunt of u mogelijk een boete oplegt.

In deze situaties is uw klantpartner van &Dutilh de juiste sparringpartner. Samen  worden uw wensen, ideeën en doelstellingen geïnventariseerd. Uw klantpartner zorgt ervoor dat u uw doel realiseert waarbij u zo min mogelijk belasting betaalt en met vertrouwen de juiste stappen zet.

Juist omdat &Dutilh alle specialismen in huis heeft is belastingadvies een groot gemeen goed binnen het kantoor. Doordat de klantpartner uw totale situatie – zakelijk en privé – helder voor ogen heeft, is hij in staat,  om samen met de andere specialisten van het kantoor, een fiscaal zo optimaal mogelijke oplossing te verzorgen.

Door het specialisme van Diana Dutilh als Financieel en Estate Planner en pensioenjurist, bereikt u met &Dutilh het unieke concept dat de planning van inkomstenbelasting tot en met de erfbelasting volledig aan bod komen in alle adviezen. Wanneer het nodig is, werken wij nauw samen met gerenommeerde notarissen en juristen.

Binnen &Dutilh bundelen wij onze krachten zodat u ervan verzekerd bent dat uw zaken, zowel nu als in de toekomst, goed geregeld zijn.

Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden rondom belastingadvies met u.

 

 

&Dutilh toont grote betrokkenheid, heeft een persoonlijke aanpak, levert adequate administratie en geeft zeer goede adviezen in een snel veranderend financieel en fiscaal landschap.

Jurjen Balkema, DGA van JUMOKA BV en Westburg BV

 

Wilt u meer weten wat een goed belastingadvies u kan opleveren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.